libro-e Narrativa

Descarga Libro Una Dona Incomoda (catalan) doc de Benegas Montse

20 Ago , 2016    72    0      0 Votos
Una Dona Incomoda (catalan) doc de Benegas Montse

Una Dona Incomoda (catalan) doc de Benegas Montse

Addicta al tabac, lectora empedreïda, la Mònica és una jove brillant, contradictòria, excèntrica i pedant. Novel·la d`iniciació, Una dona incòmoda ens explica l`adolescència i l`entrada a lâ??edat adulta d`una noia de poble que arriba a Barcelona per cursar la carrera dâ??història a la universitat. Al llarg d`aquest relat sinuós i vibrant, assistim a les dificultats dâ??emancipació de la Mònica al llarg de tota una dècada, des del seu últim curs a l`institut fins a la lectura de la seva tesi doctoral. Opera prima d`una maduresa sorprenent, Una dona incòmoda és també una crítica lúcida i despietada del sistema universitari actual, ple de velles glòries aferrades a la poltrona. Montse Banegas dóna veu a un personatge contrariat i rebel, però també particularment tenaç en el seu esforç per afirmar-se contra el món amb les seves opinions autèntiques i irreverents.

Descarga Libro Una Dona Incomoda (catalan) doc de Benegas Montse

Comparte

Dramática  Narrativa 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *